SkiTeam 105

105% Original Skier

Mitalisadetta Nuorten SM-hiihdoissa

Kauden toiset ja samalla viimeiset Nuorten SM-hiihdot hiihdettiin Haapajärvellä. Tähänkin kisaviikonloppuun tiimistä lähti pieni, mutta erittäin iskukykyinen joukkue.

Perjantaina hiihdettiin 3 x 5 km viestit, johon SkiTeam 105 osallistui M20 sarjaan joukkueella Leevi Vuorinen, Onni Rantahalvari ja Leo Rantahalvari. Trio tekee vahvaa jälkeä ja saalistivat SM-pronssia, hieno veto!

Lauantaina ohjelmassa oli perinteisen tyylin normaalimatkat väliaikalähdöillä. Ei päivää ilman satavitosten mitalia, kun Aleksi Parttimaa nappasi SM-hopeaa M23-sarjan 15 km:n matkalta. Samassa sarjassa Lassi Vuorinen oli 15:sta ja M20 sarjassa Jere Helminen sijalla 22. Leevi sujutteli M17 sarjan kilpailussa sijalle 18.

Sunnuntaina vaihdettiin vapaalle, kun ohjelmassa oli pidemmät matkat yhteislähtöinä. Mitalirivi sai sunnuntaina jatkoa, kun Aleksi venytti loppukiritaistelussa itsensä Suomen mestariksi M23-sarja 30 km kilpailussa. Samassa sarjassa Tuukka Invenius oli 5. Leo jatkoi kauden hyviä esityksiä ja hiihti itsensä myös palkintokorokkeelle, Leolle SM-pronssia! Velipoika Onni oli samassa sarjassa 13:sta ja Jere 20.

Huimaa tekemistä pieneltä ryhmältä ja jatkoa on takuulla luvassa;)

Tulokset

Satavitosten kuvia kisoista, kuvat: Laura ja Antti Nevalainen

 

Next Post

Previous Post

PÄÄKUMPPANIT


© 2021 SkiTeam 105 Ry