SkiTeam 105

105% Original Skier

Menestystä HS-loppukilpailuista Hollolasta

Hopeasomman loppukilpailut hiihdettiin Hollolassa Heinsuon liikuntapuiston rytminvaihtokykyä vaativilla laduilla. SkiTeam 105 osallistui kisoihin pienellä, mutta sitäkin pippurisemmalla joukkueella.

Avauspäivänä perjantaina hiihdettiin sprinttimatkat perinteisellä hiihtotavalla. Kaikki tiimin hiihtäjät selvittivät seulan rajusta karsinnasta erävaiheisiin ja kahden hiihtäjän voimin edettiin aina finaaliin asti. Leevi Vuorinen hallitsi koko sprinttipäivää, voittaen aika-ajon ja kaikki päivän erät. Leevi hiihti itsensä ykköspallille ja ensimmäinen M16-sarjan suomenmestaruus mitali pujotettiin Leevin kaulaan! SkiTeamin vahvaa panosta täydensi hienolla loppukirillä Daniel Onnela, kiilaten itsensä pronssille M14 sarjan kilpailussa. Roope Lindroos M16 (24s.), Eetu Takomo M16 (29s.) ja Ilana Onnela N16 (20s.) karsiutuivat alkuerissä.

Lauantaina vaihdettiin vapaalle hiihtotavalle ja normaalimatkoille. Tiimin hiihtäjät tekivät tasaisen vahvoja suorituksia ja neljä hiihtäjää raivasi tiensä illan palkintojen jakoon 25:n parhaan joukkoon. Lähimmäksi palkintokoroke paikkaa hiihti Daniel Onnela M14-sarjassa sijalle 4. Muiden tiimin hiihtäjien sijoitukset: Leevi Vuorinen M16 sija 10, Eetu Takomo M15 sija 13, Ilana Onnela N16 sija 17 ja Roope Lindroos sija 47.

Kisojen päätöspäivän hiihdettiin aina yhtä jännittävät viestit, hiihtotapana perinteinen. SkiTeam 105 osallistui M16 sarjan 3 x 5 km viestiin joukkueella Eetu Takomo, Roope Lindroos ja Leevi Vuorinen. Ennakkokaavailuissa pojilla oli mahdollisuudet kymmenen parhaan joukkoon, jos kaikki palaset osuisivat kohdalleen. Viestihiihto osoitti jälleen arvaamattomuutensa ja kisa eteni mustaturkoosien osalta suotuisia latuja. Kolmikko teki mainiot hiihdot ja pojat järjestivät iloisen yllätyksen raivatessaan tiensä aina palkintokorokkeelle asti, kaulaan hopeiset SM-mitalit!

Henkilökohtaisilla matkoilla käydyssä seurojen välisessä pistekilpailussa SkiTeam 105 saavutti viiden hiihtäjän voimin sijan 11. Pisteitä saavutti kaikkiaan 87 seuraa. Vahva suoritus pieneltä ryhmältä isojen hiihtoseurojen puristuksessa.

Tuloksiin linkeistä:

M16 sprintti  M14 sprintti  N16 sprintti

Normaalimatkat

Viestit

Hopeasompa-seurapisteet 2019

Haastattelut:

Leevi sprintti

M16 viesti

Kuvasatoa kisoista:

Next Post

Previous Post

PÄÄKUMPPANIT


© 2021 SkiTeam 105 Ry