SkiTeam 105

105% Original Skier

SM-hiihdot Imatralla

Kauden ensimmäiset SM-hiihdot käytiin Imatralla Ukonniemen pikkunäteillä kisaladuilla. Kolmen päivän kisarupeama piti sisällään perinteiset normaalimatkat, viestit ja vapaan sprintit.

Perinteiseen kisaan starttasivat Aleksi Parttimaa ja Lassi Vuorinen. Aleksin kisa lähti yskähdellen käyntiin ja vasta viimeisellä ringillä alkoi koneesta löytyä kisavauhtia, jolloin Aleksi paransikin sijoitustaan huimasti, lopputuloksissa 12 sija (+2:39 voittaja Risto-Matti Hakolaan). Lassi hiihti sijalle 39, jääden Hakolasta +4:07.

Lauantain viestipäivää odotettiin kuin pikkulapsi tikkaria karkkipäivänä. Kuten SM-viestit aina, tämäkin viesti tarjosi yllätyksiä. Ennakkokaavailuissa viides sija oli hyvänä päivänä otettavissa, tällä kertaa joukkueesta ei saatu ulosmitattua koko kapasiteettia. Tiimi hiihti kuitenkin näissä karkeloissa hienon sijoituksen kympin sakkiin, ollen lopputuloksissa kahdeksas. Nälkää siis tuleviin vuosiin jäi! Joukkueessa hiihtivät: Lassi Vuorinen, Lauri Vuorinen, Aleksi Parttimaa ja Leo Rantahalvari.

Sunnuntain sprinttiin starttasivat Aleksi, Lassi ja Lauri. Kaikki miehet selvittivät tiensä kolmenkymmenen parhaan joukkoon ja jatkoeriin. Satavitosista parhaan Lauri aina finaaliin asti, jossa Late jäi niukasti mitalikolmikon ulkopuolelle, ollen neljäs.

Viikonlopusta voidaan todeta, että iholla ollaan ja nuolen kärki osoittaa ylöspäin. Tästä on hyvä jatkaa tuleviin koitoksiin 😉

Tulokset: 15km P Viestit Sprintti

Kuvat: Hiihdon Suomen Cup/ Heimo Hellsten

Next Post

Previous Post

PÄÄKUMPPANIT


© 2021 SkiTeam 105 Ry