SkiTeam 105

105% Original Skier

Menestystä Nuorten SM-hiihdoista Puijolta

Kolmipäiväiset Nuorten SM-hiihdot hiihdettiin Kuopion Puijolla. Ohjelmassa oli perinteisen tyylin sprintti, perinteisen tyylin 5/10 km ja sunnuntaina hiihdetty vapaan tyylin takaa-ajokilpailu, jossa matkoina tytöillä 10 km ja pojilla 15 km.

SkiTeam 105:n hiihtäjät tekivät hyviä hiihtoja jokaisena kilpailupäivänä ja kotiin tuomisina kisoista oli kolme mitalia. Leo Rantahalvari saavutti M20 hopeaa sprintissä ja takaa-ajosta Leolle irtosi pronssia. Aleksi Parttimaa teki upean hiihdon sunnuntain takaa-ajossa ja nousi lauantain kuudennelta sijalta hopealle M23 sarjan kilpailussa. Lassi Vuorinen M23 jäi niukasti mitalista lauantain perinteisellä matkalla ja oli neljäs. Leevi Vuorinen hiihti M17 sprintissä itsensä kympin sakkiin, sijoitus kymmenes. Onni Rahtahalvari kairasi itsensä M20 takaa-ajossa myös kympin sakkiin, loppusijoitus kuudes.

Tulokset

Next Post

Previous Post

PÄÄKUMPPANIT


© 2021 SkiTeam 105 Ry