SkiTeam 105

105% Original Skier

Lassille SM-pronssia yhdistelmäkisasta

Kauden ensimmäiset SM-hiihdot hiihdettiin Iisalmen Paloisvuoren maastohiihtokeskuksessa 5.-7.1.2018. Paloisvuoren maastot tarjoavat mainiot olosuhteen SM-tason kilpailujen järjestämiselle, latupohjat ovat riittävän vaativat.

Lassi Vuorinen jatkoi viimekauden vahvaa tekemistä, kiihdyttäen vauhtia päivä päivältä. Perinteisellä kympillä Lassin sijoitus oli 6., joka miestä itseään ei juuri lämmittänyt, tavoitteet olivat selkeästi korkeammalla. Kisassa tuli harvinaisempi ”sammuminen” toisella vitosen kiekalla. Lauantain sprintissä potkut osuivat jo napsun verran paremmin kohdalleen, Lassin ollessa sprintin finaalissa sijalla 5. Sunnuntain yhdistelmäkisassa 10km + 10km, Lassi osoitti turnauskestävyyttä, josta kaulaan ripustettiin pronssinen mitali! Hieno sarja ja tästä on hyvä jatkaa kohti uusia kisoja.

Jere Helminen hiihti perjantain perinteisellä kympillä sijalle 40. Sprintissä tie nousi pystyyn aika-ajon jälkeen ja yhdistelmäkisan Jere joutui keskeyttämään. Molemmat pojat kilpailivat M20 sarjassa.

Tulossivut

Next Post

Previous Post

PÄÄKUMPPANIT


© 2021 SkiTeam 105 Ry