SkiTeam 105

105% Original Skier

Kestävyysurheilun pariskunta Reposet

Hiihtosuunnistus, hiihto, suunnistus ja kaikkea siltä väliltä kuuluvat vahvasti Milka ja Tommi Reposen arkeen. Tulemme molemmat kestävyysurheilu perheistä. Tavallisen tarinan tapaan, hiihdetty on ennen kuin kävelyä osattu, vai miten se meni?

Milkan päälaji oli nuorena hiihto 17-18 vuotiaaksi asti, jonka jälkeen rupesi hiihtosuunnistuksen tekninen viehättävyys viemään puolensa. Milka on ollut huippulahjakas juniori ja matkaanhan mahtuu hopeasompamestaruus ja muita vertailukelpoisia tuloksia juniorivuosilta. Vaikeat vuodet sattuivat viimeisiin juniori vuosiin, jonka jälkeen uuden harjoitteluinnon myötä saavutti Milkan hiihtosuunnistuksen maailmanmestaruuden vuonna 2015. Milka on myös moninkertainen suomenmestari hiihtosuunnistuksessa.

Tommi on tullut urheilun pariin suunnistuksen kautta, joka olikin mukavin laji ainakin 16 vuotiaaksi, jolloin suksihommat rupesi viemään puolensa. Jos Milka on ollut lahjakas, niin Tommin on tarvinnut tehdä useampia toistoja asioita oppiakseen. Suunnistus on jäänyt pääsarjassa vähemmälle jalkavaivojen vuoksi. Tommi on myös yltänyt useamman kerran suomenmestaruuteen.

Kilpailumatkat ovat avanneet myös maailmaa. Arvokisojen ja maailmacupin  myötä ollaan vierailtu: USA, Ruotsi, Norja, Venäjä, Kazakstan, Romania, Ukraina, Bulgaria, Itävalta, Saksa, Italia, Tshekki Viro ja Latvia. Paljon on nähty ja koettu urheilun myötä, paljon enemmän mitä nuorena uskalsi odottaa.

Maastohiihdon puolella siirryttiin SkiTeamiin, koska haluttiin olla mukana seurassa, joka panostaa hiihtoon aktiivisella toiminnalla ja hyvällä meiningillä! SkiTeam 105 perustettiin kuin tilauksesta ja päätös siirtymisestä oli helppo.

Hiihtosuunnistuksen MC-Cup on tältäkin kaudelta pyörähtänyt jo käyntiin, mutta myös sileän kisoja hiihdetään mustaturkooseissa SkiTeamin väreissä mahdollisuuksien mukaan.

Milkan ja Tommin kotisivut

 

Milka ja Tommi

Next Post

Previous Post

PÄÄKUMPPANIT


© 2021 SkiTeam 105 Ry