SkiTeam 105

105% Original Skier

Aleksi ja Lassi Vantaan SM-hiihdoissa

Kauden ensimmäiset aikuisten SM-hiihdot sujuteltiin Vantaan Hakunilassa. Vantaan Hiihtoseura on toiminut useaan kertaan SM-hiihtojen isäntänä ja tälläkin kertaa latujen eteen oli tehty iso urakka. Kisat hiihdettiin 3,3 km keinolumiladulla.

Tiimin osalta kisoihin lähdettiin ”kärki edellä”, kun starttiviivalle saatiin Aleksi Parttimaa ja Lassi Vuorinen. Parisprintin pojat passailivat, mutta kaksi seuraavaa matkaa kuuluivat Aleksin ohjelmaan. Lassi latasi kaikki kortit sunnuntain yhdistelmäkisaan.

Aleksi teki nousujohteisen hiihdon vapaan 16,5 km kilpailussa. Aleksi: Alku vähän tahmeaa, mutta loppuakohden meno parani. Matiaksen (Strandvall) perässä oli helppo tulla ja lopussa jopa jättää. Hieman rallirata mulle, pidemmät työpätkät sopivat paremmin.” Aleksi lopputuloksissa hienosti sijalla 15.

Yhdistelmäkisassa poikien tuntemukset kisan aikana menivät ristiin.  Aleksi: ”Pertsa oli tahmeaa, jalat eivät oikein tahtoneet toimia. Vapaalla lähti kulkemaan ja meno parani loppuakohden.”

Lassi: ”Hiihto oli helkkarin hyvä, varsinkin pertsa. Kahdella vikalla kiekalla alkoi painaa, mut silti jaksoi taistella.” 

Molemmille hyvät loppusijoitukset kisasta, Aleksi  sijalla 13 ja Lassi 21. Lassi oli kisan nopein m20 sarjan hiihtäjä. Kisat toimivat myös tarkkailukilpailuna ”isompiin karkeloihin”, joten hyvät näytöt nousukunnosta molemmilta mustaturkooseilta!

Tulokset

 

Next Post

Previous Post

PÄÄKUMPPANIT


© 2020 SkiTeam 105 Ry