SkiTeam 105

105% Original Skier

Kausi avattu Vuokatissa

Kotimainen maastohiihdon kilpailukausi on avattu Vuokatin Suomen Cupissa. Viikonloppuna hiihdettiin henkilökohtaiset sprintit ja viestit, molemmat vapaalla hiihtotavalla. SkiTeam 105:n osalta kausi käynnistyi mallikkaasti ja odotusten mukaisesti. Sprintissä Tuukka Invenius ja Lassi Vuorinen selviytyivät karsinnasta erävaiheisiin. Semifinaalipaikat jäivät vielä ”napsun päähän”, mutta antoivat vahvaa uskoa tulevaan. Tuukka lopputuloksissa hienosti sijalla 15, Lassin täydentäessä kokonaispanosta ollen 17.

Viestipäivään lähdettiin kovalla asenteella, nöyränä mutta nöyristelemättä ja samalla tiedostaen joukkueen mahdollisuudet kiilata jopa ”kympin sakkiin”. Viesteissä tasavahvalla joukkueella on aina menestysmahdollisuudet. Viestiin startattiin joukkueella: Vuorinen, Aleksi Parttimaa ja Invenius. Kolmikko haastoi muita joukkueita ennakkoluulottomasti. Lopputuloksissa SkiTeam 105 löytyy hienosti sijalla 8! Kausi on nyt avattu ja seuraavaa Cup viestiä odotetaan jo mielenkiinnolla, Rock!!

Lopputulokset Sprint    Lopputulokset Viesti

Kuvasatoa Vuokatin avausviikonlopulta

Next Post

Previous Post

PÄÄKUMPPANIT


© 2021 SkiTeam 105 Ry