105% Original Skier

Suomen Cup Vantaa

Kauden toinen Suomen Cup osakilpailu hiihdettiin iltakisana Vantaan Hakunilassa. Tiistaina hiihdettiin henkilökohtainen vapaan 10km kisa väliaikalähdöllä. SkiTeamista Aleksi Parttimaa hiihti itsensä kympin sakkiin, ollen 6., voittajalle Perttu Hyväriselle 27,7 sekuntia jääneenä.

Keskiviikon viestipäivään saatiin kaksi joukkuetta jalkeille, ykkösjoukkuenne kantaessa keltaista viesticupin johtajan liiviä. Vapaalla hiihdetty 3 x 7,5km viestissä ykkösjoukkue hiihti kokoonpanolla: Aleksi Parttimaa, Leo Rantahalvari ja Lassi Vuorinen. Kakkosjoukkuessa hiihtivät: Matti Piha, Paavo Hakanen ja Ville Tähtinen.

Ykkösjoukkueen loppusijotus 7. ja kakkosjoukkue 30.

Tulokset 10km V Viestit

Artikkelin kuva: Hiihdon Suomen Cup/Heidi Lehikoinen

Next Post

Previous Post

PÄÄKUMPPANIT


© 2020 SkiTeam 105 Ry