SkiTeam 105

105% Original Skier

Satavitosia Aateli Racessa

Maastohiihtäjien kesäkisa Vuokatin Aateli Race kokosi tänäkin vuonna nimekkään osanottajalistan Vuokatin hulppeisiin maisemiin. Kilpailu on vedetty viimeiset vuodet läpi samalla konseptilla, joka koostuu iltakisana hiihdettävästä vaaran mailista, seuraavana päivänä juostavasta 4,5 km maastojuoksusta sekä näiden yhteistuloksien perusteella takaa-ajona hiihdettävästä 15 km rullahiihdosta, jonka maali sijaitsee Vuokatinvaaran huipulla.

SkiTeam sai tämän vuoden kisaan viisimiehisen joukkueen, kun mukaan ilmoittautuivat Lauri ja Lassi Vuorinen, Onni ja Leo Rantahalvari, sekä Aleksi Parttimaa. Koko joukkue hiihti prologin lupauksia herättävästi. Maastojuoksusta ja pidemmästä rullahiihdosta tiimin hiihtäjät saivat hyviä signaaleja käynnissä olevaan kesäharjoitteluun.

Tahtipuikkoa miesten kisassa heilutti Olympiavoittaja Iivo Niskanen, voittamalla kaikki osakilpailut. Tiimistä parhaaseen sijoitukseen ylsi Aleksi Partimaa, ollen lopputuloksissa sijalla 10.

Tästä on hyvä jatkaa kohti talven koitoksia, rock!

Lopputulokset

Next Post

Previous Post

PÄÄKUMPPANIT


© 2020 SkiTeam 105 Ry