SkiTeam 105

105% Original Skier

Rantahalvarit SkiTeam 105:n väreihin

SkiTeam 105:n rivit vahvistuvat entisestään, kun ST1 Nuorten maajoukkueeseen kuuluvat Leo ja Onni Rantahalvari siirtyvät Lauri Vuorisen tavoin satavitosten ryhmään.

”Leon ja Onnin tulo seuraan antaa entistä enemmän liikkumavaraa viestijoukkueiden kokoonpanoon ja hiihtäjämäärämme kestää nyt paremmin myös pienet sairastelut, joita aina väistämättä tulee. Pojat hiihtävät vielä ensi kaudella M20 ikäluokassa, mutta istuvat hyvin meidän tulevaisuuden suunnitelmiin”,  kommentoi  seuran puheenjohtaja Ossi Hakanen.

Leon ja Onnin aloittaessa maastohiihdon oli heidän kasvattajaseuransa Alastaron Urheilijat. Nyt muutamien vuosien jälkeen hiihtäjäveljekset palaavat takaisin Varsinais-Suomalaiseen seuraan. Kuluneella kaudella Rantahalvarit ottivat kaksoisvoiton  M20 sarjan yhdistelmäkilpailussa tammikuun alussa Iisalmessa. Tulevan kauden päätähtäin on Lahden 2019 Nuorten MM-hiihdoissa.

”SkiTeamissä on hyvä ja nuorekas porukka, jonka menestysvuodet ovat vasta edessä. Hyvä yhteishenki ja seuran eteläinen sijainti vaikutti meidän päätökseen, joka tuntui nyt oikealta valinnalta”, taustoittavat Leo ja Onni uuden seuran valintaa.

Leo ja Onni Rantahalvari

Next Post

Previous Post

PÄÄKUMPPANIT


© 2020 SkiTeam 105 Ry