SkiTeam 105

105% Original Skier

Lauri Vuorinen SkiTeamiin

SkiTeam 105 vahvistuu tulevalla kaudella maajoukkuetason hiihtäjällä, kun viimeiset vuodet Kouvolan Hiihtoseuraa edustanut Lauri Vuorinen siirtyy seuraan ja palaa takaisin Varsinais-Suomeen. Ennen Kouvolaan siirtymistä Vuorinen edusti kasvattaja seuraansa Perniön Urheilijoita. Lauri kuuluu maastohiihdon A-maajoukkueeseen ja edusti Suomea viime talvena PyeongChangin talviolympialaisissa, sekä useissa maailmancupin osakilpailuissa.

”Tuntuu hyvältä palata takaisin varsinaissuomalaiseen seuraan. SkiTeamin hiihtäjät ovat nuoria ja kehityskykyisiä ja näen myös seuran kilpailukykyisenä ja kehittyvänä vuosiksi eteenpäin. Päätökseen vaikutti toki myös (veljien) Lassin ja Leevin hiihtäminen seurassa. He ovat olleet toiminnassa mukana seuran perustamisesta asti ja ovat olleet tyytyväisiä seuran toimintaan” kommentoi Lauri seurasiirron taustoja.

Seuran puheenjohtaja Ossi Hakanen jatkaa: ”Nyt toteutuneella seurasiirrolla SkiTeam 105:n viestijoukkue vahvistuu merkittävästi ja mahdollistaa tavoitteiden asettamisen SM-viestiin sekä Suomen Cupin viesteihin korkealle. Samalla myös ykkösjoukkueen viestipaikoista tulee kilpailutilanne seuran sisällä, joka omalta osaltaan kehittää ja motivoi kaikkia joukkueen hiihtäjiä harjoittelussa” .

 

Next Post

Previous Post

PÄÄKUMPPANIT


© 2020 SkiTeam 105 Ry