SkiTeam 105

105% Original Skier

SM-hiihdot Taivalkoskella

Kauden viimeinen SM-kisaviikonloppu hiihdettiin Taivalkoskella kauniissa kevätkelissä. Viikonlopun kilpailut toimivat samalla Suomen Cupin päätösosakilpailuna.

Perjantaina ohjelmassa oli perinteisen tyylin sprintit. Mustaturkooseista mukana olivat Lassi Vuorinen ja Tuukka Invenius. Molempien miesten kisa päättyi niukasti aika-ajoon, lopputuloksissa seurakaverit löytyvät sijoilta 35 ja 36.

Lauantaina kisat jatkuivat viesteillä ja miesten matkana tuttu 4 x 10 km, kaksi ensimmäistä osuutta perinteisellä ja kaksi vapaalla. Satavitosten joukkue: Lassi, Tuukka, Ville Tähtinen ja Tommi Reponen sijoittui kisassa sijalle 25. Suomen Cupin viestivup tuli myös kisan myötä päätökseen ja SkiTeam 105 löytyy lopputuloksista sijalta 17.

Perinteiseen tapaan ja tällä kertaa myös perinteisellä tyylillä, kevään viimeiset SM-hiihdot päättyvät pitkiin matkoihin. Väliaikalähdöllä hiihdetyssä 50 km:n kisassa Lassi sijoittui sijalle 26.

Tulossivuille

Next Post

Previous Post

PÄÄKUMPPANIT


© 2020 SkiTeam 105 Ry