SkiTeam 105

105% Original Skier

Nuorten SM-hiihdot ja KLL:n kisat

SkiTeamin hiihtäjien monot olivat hyvällä syönnillä, kun Tampereen Kaupissa ratkottiin Nuorten Suomenmestaruuksia sekä KLL:n mestaruuksia. KLL:n kisoissa hiihtäjät edustavat omaa koulua. Perjantain viestipäivään ei tällä kertaa saatu joukkueita jalkeille, mutta henkilökohtaisilla matkoilla tehtiin hyvää tulosta.

Sunnuntaina pertsalla hiihdetystä 30 km:n yhteislähtökisasta Lassi Vuorinen nappasi omansa ja hiihti Suomenmestariksi räväkällä hiihdolla. Lassin hyvää viikonloppua täydensi lauantain 5. sija vapaan 15km kisassa.

KLL:n mestaruuskisoissa Leevi Vuorinen ratkaisi pelin edukseen loppukirissä ja hiihti mestariksi M15 sarjassa. Daniel Onnela jatkoi viime viikkojen hyviä suorituksia, sujutellen M13 lähdössä sijalle 2.

Muita SkiTeamin hiihtäjien tuloksia:

N15 7,5 km V Ilana Onnela 13.

M15 10 km V Roope Lindroos 20.

N16 7,5 km V Fanni Lehtinen 21.

M20 15 km V Jere Helminen 32.

Viikonlopun täydelliset tulokset

Next Post

Previous Post

PÄÄKUMPPANIT


© 2020 SkiTeam 105 Ry