SkiTeam 105

105% Original Skier

Uusia hiihtäjiä tiimiin

SkiTeam 105 vahvistuu tulevalla kaudella neljän uuden hiihtäjän voimin. Jatkossa mustaturkoosin kisa-asun ylleen pukevat Fanni Lehtinen, Ulla-Maija Peltomaa, Roope Lindroos ja Tuukka Invenius. Fanni, Ulla-Maija ja Roope kilpailevat kaikki tulevalla kaudella 16-vuotiaiden sarjassa, Tuukka on yleisen/M23 sarjan miehiä.

Tuukka: ”Vaihdoin aikoinaan Keravalle viestijoukkueen takia ja niin tein nytkin. Seurasiirto tuli tällä kertaa nopealla aikataululla, koska uuden seuran etsimiseen oli vajaa viikko aikaa. Aleksin suosituksesta vaihdoin Satavitoseen, seurassa on hyvä meno päällä. Pojat olivat jo entuudestaan tuttuja, joten siirto alkoi nopeasti tuntumaan järkevältä. Jännä nähdä, miten kauden kisat menevät”. 

Tervetuloa tiimiin!

Next Post

Previous Post

PÄÄKUMPPANIT


© 2020 SkiTeam 105 Ry