SkiTeam 105

105% Original Skier

V-S hiihdon leirityspäivä Raisiossa

Varsinais-Suomen hiihto ry:n leirityspäivää vietettiin tänään kauniissa syyssäässä Raisiossa. Vetovastuun päivän ohjelmasta kantoi SkiTeam 105. Leiripäivään otti osaa reilut 40 hiihtäjää ja huoltajaa piirin jäsenseuroista. Leiriläiset jakaantuivat neljään tasoryhmään, jotka suorittivat harjoitukset oman taitotasonsa mukaan. Ohjelmassa oli kaksi rullahiihto-harjoitusta, joista toinen suoritettiin iltapäivällä tekniikkaradan muodossa, Valmet Technologies Oy:n Raision toimipisteen parkkialueella. Erityskiitos tästä mahdollisuudesta! Kiitoksen ansaitsevat myös Lounaskahvila Vilen, sekä Roberts Berrie päivän ravintotankkauksista.

Ohessa kuvasatoa päivän harjoituksista.

SkiTeam 105 kiittää innokkaita leiriläisiä!

 

Next Post

Previous Post

PÄÄKUMPPANIT


© 2020 SkiTeam 105 Ry