105% Original Skier

Leevi ja Eetu yläkoululeirillä Vuokatissa

Seuramme nuorista hiihtäjistä Leevi Vuorinen ja Eetu Takomo ovat mukana Vuokatti-Ruka Urheiluakatemian yläkoululeirityksessä, johon valittiin kaudelle 2017-2018 yhteensä 69 maastohiihtäjää. Harjoituskauden ensimmäinen leiri (10.-16.6.) on ollut yhteinen kaikille maastohiihdon ikäryhmille ja mukana ovat olleet myös ampumahiihtäjät.  Ensimmäisen leirin teemana on ollut monipuolinen harjoittelu, peruskestävyys ja kesäharjoittelumuodot. Hiihtäjän ammatista leiriläisille kävi puhumassa olympiavoittaja ja maailmamestari Iivo Niskanen.

Tiimilippistä on kasteltu useissa Vuokatin tarjoamissa treenipaikoissa, mutta kuivuneen seuraavaan leiriin mennessä 🙂 Pojat ovat olleet tyytyväisiä leirin antiin ja sehän on tärkeintä!

Next Post

Previous Post

PÄÄKUMPPANIT


© 2020 SkiTeam 105 Ry