105% Original Skier

Leevi ja Eetu yläkoululeirillä Vuokatissa

Seuramme nuorista hiihtäjistä Leevi Vuorinen ja Eetu Takomo ovat mukana Vuokatti-Ruka Urheiluakatemian yläkoululeirityksessä, johon valittiin kaudelle 2017-2018 yhteensä 69 maastohiihtäjää. Harjoituskauden ensimmäinen leiri (10.-16.6.) on ollut yhteinen kaikille maastohiihdon ikäryhmille ja mukana ovat olleet myös ampumahiihtäjät.  Ensimmäisen leirin teemana on ollut monipuolinen harjoittelu, peruskestävyys ja kesäharjoittelumuodot. Hiihtäjän ammatista leiriläisille kävi puhumassa olympiavoittaja ja maailmamestari Iivo Niskanen.

Tiimilippistä on kasteltu useissa Vuokatin tarjoamissa treenipaikoissa, mutta kuivuneen seuraavaan leiriin mennessä 🙂 Pojat ovat olleet tyytyväisiä leirin antiin ja sehän on tärkeintä!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on RedditShare on LinkedInEmail this to someone

Seuraava Post

Edellinen Post

PÄÄKUMPPANIT


© 2018 SkiTeam 105 Ry