SkiTeam 105

105% Original Skier

SkiTeam 105 maakuntaviestin voittoon

Varsinais-Suomen maakuntaviestit hiihdettiin Pöytyällä Haukkavuoren tykkilumiladulla. Kisa oli SkiTeamin hallinnassa heti alkumetreistä lähtien ja maalissa voitiin todeta, että SkiTeam 105 oli ensimmäisellä yrityksellään maakuntaviestin ykkönen!

Avausosuudella Matti Pihan taktiikkana oli seurata Liedon Jarkko Hiltusta ja antaa Timo Juustille hyvät lähtöasemat toiselle osuudelle.  Timo irtautui varsin nopeasti muista, jonka jälkeen ero kasvoi tasaisesti muihin joukkueisiin. Kolmannella osuudella Ilana Onnela säilytti johdon ja seuraavilla osuuksilla Marko Takomo, Teija Onnela ja ankkuri Lassi Vuorinen saivat tehdä rauhassa oman hiihdon.

Tiimin menestyksekästä joukkuepanosta täydensi 2-joukkue ollen sijalla 4. ja 3-joukkue sijalla 14.

Tulokset

Next Post

Previous Post

PÄÄKUMPPANIT


© 2020 SkiTeam 105 Ry