105% Original Skier

Nuorten SM-viestit ja KLL mestaruuskisat

Nuorten SM-viestit ja KLL-mestaruushiihdot sujuteltiin Heinolassa Vierumäen urheiluopiston maastoissa. M20 sarjan viesti oli merkitty kauden alkaessa kalenteriin punaisella ja tässä viestissä haluttiin olla mukana. Joukkueeseen tuli kuitenkin vielä loppumetreilläkin muutoksia, mutta mukana oltiin! SkiTeam 105 lopputuloksissa sijalla 12, joukkueella Lassi Vuorinen, Jere Helminen ja Ossi Juusti. Hyvä veto joukkueen ”ikähaarukka” huomioiden!

Toisena kilpailupäivänä hiihdettiin KLL-mestaruuskisat perinteisellä hiihtotavalla ja yhteislähtöinä. Mustaturkoosit SkiTemin värit oli hyvin esillä näissäkin karkeloissa. Tiimin hiihtäjien sijoitukset: Leevi Vuorinen M14 sija 1 (Salo), Lassi Vuorinen M20 sija 3 (Salo), Eetu Takomo M13 sija 6 (Raisio), Jere Helminen M18 sija 19 (Naantali), Ilana Onnela N14 sija 23 (Naantali) ja Ossi Juusti M16 sija 51 (Koski TL).

Viestien tulokset

Kll tulokset

Kuvasatoa viikonlopun tapahtumasta.

 

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on RedditShare on LinkedInEmail this to someone

Seuraava Post

Edellinen Post

PÄÄKUMPPANIT


© 2018 SkiTeam 105 Ry