105% Original Skier

Nuorten SM-hiihdot Ounasvaaralla

Kauden viimeiset Nuorten SM-hiihdot on hiihdetty legendaarisella Ounasvaaralla Rovaniemellä. Kaksipäiväisten kisojen matkoina hiihdettiin perinteisen tyylin normaalimatkat ja vapaan tyylin pitkät matkat yhteislähdöillä. Tiimin hiihtäjistä kisoissa hiihtivät Lassi Vuorinen ja Jere Helminen. Lassi (M20) sujutteli vapaan kisassa aivan mitalisijojen tuntumaan, ollen 4. ja perinteisellä matkalla samoin kympin sakkiin, sijalle 8. Jere (M18) taisteli haasteellisissa olosuhteissa perinteisellä tyylillä upeasti sijalle 7. ja vapaan yhteislähtökisassa Jere ylitti maalilinjan sijalla 17.

Perinteisen tulokset

Vapaan tulokset

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on RedditShare on LinkedInEmail this to someone

Seuraava Post

Edellinen Post

PÄÄKUMPPANIT


© 2018 SkiTeam 105 Ry