SkiTeam 105

105% Original Skier

Onnelan orkesteri

Jatkamme juttusarjaa, jossa esittelemme SkiTeam 105 hiihtäjiä/hiihtoperheitä ja huoltajia. -105% Original Skier-

Onnelan orkesteri

Olen Ilana. Synnyin urheiluhulluun Onnelan perheeseen 13v. sitten. Meidän eteisessämme on 10 kpl lenkkitossuja, kuudet piikkarit, kuudet luistimet, 10 kpl monoja ja kolmet nappulatossut. Voisi todeta, että meillä harrastetaan monipuolisesti liikuntaa.

Asumme Turun saaristossa, Merimaskussa. Tämä onkin aika loogista kun ajattelee, että olen kilpahiihtäjä. On meillä joskus satanut luntakin. Muistan lapsuudessani, kun ajoimme ladut pellolle ja hiihdimme huhtikuussa kuutamossa hankikannolla.

Olin viime talveen asti taitoluistelija. Treenasin sitä jopa 12 h/vkossa. Nykyään toimin 5-7 v. kehitysryhmässä apuvalmentajana.

Hiihdon ohella yleisurheilu on minun juttuni. Olen tämän vuoden SM-tilastoissa ikäisissäni 3. 150 m, 4. 3-loikassa, 4. 60 m-aidoissa sekä 6. 200 m-aidoissa. Ensi kesän SM-kisat ovat päätähtäimenäni. Yleisurheilussa olen piirin aitureiden valmennusryhmässä ja hiihdossa hopeasompa- ja aluevalmennettavissa. Tavoitteenani on parantaa viime vuoden Hopeasomman sijoitusta ja säilyttää paikkani Hoppari-ryhmässä. Skiteamin leirit ovat olleet motivoivia ja on ollut hienoa päästä treenaamaan maajoukkuetason valmennettavien kanssa. Perheessäni hiihtää myös

Daniel 11 v. jonka päälaji on kuitenkin jääkiekko. Hän pelaa -05 ja -04 syntyneiden joukkueissa Naantalissa. Daniel on yksi SkiTeamin M14 sarjan viestijoukkueen hiihtäjistä. Daniel saavutti viime vuonna Vierumäellä KLL:n SM-maastoissa pronssia.

Aleksander 9 v. on nuorin veljeni ja viihtyy viikossa myös paljon jäähalleissa, hiihtoladuilla ja yleisurheilukentillä. Meidän huoltojoukot; äiti Teija ja Isä Juha ovat sydämeltään hiihtoniiloja. Äiti on entinen kilpahiihtäjä ja isällä on myös urheilutaustaa monesta lajista, erityisesti pesäpallosta. Urheilun tuki on kotoa vankkaa ja vapaa-aikamme pyörii vahvasti eri lajien harjoitusten ohjaamina. Jos huoltojoukot voisivat päättää, olisimme talviajan Ylläksellä hiihtämässä. On ollut päiviä, kun huoltojoukot ovat hakeneet meitä väärästä paikasta ja väärään aikaan. Slogan on, kumpi hakee, kumpi vie? Heitetään yleensä ylävitoset postilaatikon kohdalla. Voisi sanoa, että logistiikkakeskuksessa katkoilee ajoittain. Myös kolmen hiihtävän juniorin suksihuolto vaatii osansa. Urheilu on tuonut meille Suomi-tuntemusta sekä kisa- ja treenimatkoja ulkomaille. Hiihdon osalta kaikki toteavat yhteen ääneen sen olevan koko perheen harrastus- onnistuakseen tavoitteellisesti.

Nähdään lumilla!

Ai niin ja ne orkesterin instrumentit muuten ovat: piano, rummut, trumpetti, kitara ja harmonikka.

 

Next Post

Previous Post

PÄÄKUMPPANIT


© 2020 SkiTeam 105 Ry